Veelgestelde vragen

 • Aanmelden
 • fjrigjwwe9r4tbl_faq:faq
  Om je motor gemakkelijk en snel, maar vooral GRATIS te verkopen op ikwileenmotor.nl kun je je hier aanmelden. Je kunt je dan gelijk aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief met o.a. leuke motoraanbiedingen, spectaculaire motoracties en de laatste nieuwtjes op motorgebied.

  Heb je geen motor om GRATIS te verkopen op ikwileenmotor.nl, maar ben je juist op zoek naar een motor of al in het bezit van je droommotor dan kun je je natuurlijk ook altijd aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

 • Inloggen
 • fjrigjwwe9r4tbl_faq:faq
  Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord? Klik dan hier om in te loggen op ikwileenmotor.nl.

  Je kunt dan meteen beginnen met het GRATIS verkopen van je motor. Het aanmaken van een advertentie gaat gemakkelijk en snel via het beveiligde netwerk van ikwileenmotor.nl.

  Als je alle gegevens van je motor hebt ingevuld en foto's van je motor hebt toegevoegd kun je je advertentie plaatsen op ikwileenmotor.nl. Je advertentie is nu beschikbaar voor de tienduizenden motorliefhebbers die ikwileenmotor.nl maandelijks bezoeken! Grote kans dus dat jij je motor gemakkelijk, snel en met succes verkoopt via ikwileemotor.nl.

  Om je motor zo snel mogelijk van eigenaar te laten verwisselen houden wij je via de e-mail op de hoogte van alle reacties van potentiële kopers op jouw motor!!

 • Wachtwoord vergeten
 • fjrigjwwe9r4tbl_faq:faq
  Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem! Vul hier je e-mailadres in, dan sturen wij je meteen een nieuw wachtwoord toe.

 • Hoe voeg ik een motor toe?
 • fjrigjwwe9r4tbl_faq:faq
  Om een motor op ikwileenmotor.nl te plaatsen heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je inloggen op ikwileenmotor.nl en kan het gemakkelijk, snel en effectief verkopen van je motor op ikwileenmotor.nl beginnen.

  Als je bent ingelogd op ikwileenmotor.nl kun je in het menu aan de linkerzijde op 'Voeg een motor toe' klikken. Vervolgens vul je het merk, het type, de categorie, het bouwjaar, de kilometerstand, de kleur, de prijs en extra informatie over je motor in en klik je op de button 'Toevoegen'.

  Jouw motor wordt nu getoond op ikwileenmotor.nl en is zichtbaar voor tienduizenden motorliefhebbers. Vergeet niet om foto's toe te voegen! Foto's zijn het visitekaartje van je motor en zorgen ervoor dat je jouw motor nog sneller verkoopt op ikwileenmotor.nl.

 • Hoe pas ik een motor aan?
 • fjrigjwwe9r4tbl_faq:faq
  Nadat je hebt ingelogd met je gebruikersnaam en wachtwoord krijg je een overzicht van de motor(en) die je op ikwileenmotor.nl hebt geplaatst.

  (Dit overzicht krijg je ook als je op 'Overzicht motoren' klikt.) Klik vervolgens op de motor die je wilt aanpassen, wijzig de desbetreffende gegevens en klik op de button 'Aanpassen'. Je advertentie is nu aangepast.

 • Hoe verwijder ik een advertentie?
 • fjrigjwwe9r4tbl_faq:faq
  Als je <inlogtop ikwileenmotor.nl met je gebruikersnaam en wachtwoord krijg je een overzicht van de motor(en) die je op ikwileenmotor.nl hebt geplaatst. (Dit overzicht krijg je ook als je op 'Overzicht motoren' klikt.)

  Klik vervolgens op de motor die je wilt verwijderen en zet de status van je motor op 'verkocht'. Je advertentie wordt nu niet meer getoond op ikwileenmotor.nl.

  Heb je jouw motor snel, gemakkelijk en met succes verkocht via ikwileenmotor.nl? Gefeliciteerd! Is het niet gelukt om je motor te verkopen? Je kunt altijd contact met ons opnemen, zodat wij je kunnen helpen met het verkopen van jouw motor.

 • Hoe kan ik foto's toevoegen?
 • fjrigjwwe9r4tbl_faq:faq
  Als je alle gegevens van je motor, zoals het merk, het type, de categorie, het bouwjaar, de kilometerstand, de kleur, de prijs en extra informatie hebt ingevuld en je motor hebt toegevoegd via de button 'Toevoegen' kun je foto's van je motor toevoegen.

  Klik op de button 'Overzicht motoren' en klik vervolgens op de advertentie waar je foto's aan wilt toevoegen. (Het overzicht van je motor(en) krijg je ook in beeld als je met je gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingelogd op ikwileenmotor.nl)

  Je kunt vervolgens je mooiste foto's uploaden. Je kunt maximaal 5 foto's aan je advertentie toevoegen. Een overzicht van de foto's die je hebt toegevoegd kun je vinden onder 'Aanwezige foto's'. Hier kun je ook foto's verwijderen om andere of nieuwe foto's toe te voegen.

 • Hoe groot mogen de foto's zijn?
 • fjrigjwwe9r4tbl_faq:faq
  Voor het beste en mooiste resultaat op ikwileenmotor.nl gebruik je foto's van je motor met een verhouding van 4:3. De maximale aanbevolen afbeeldinggrootte voor foto's op ikwileenmotor.nl is 800x600.

 • Meerdere motoren?
 • fjrigjwwe9r4tbl_faq:faq
  Je kunt je motoren gratis verkopen op ikwileenmotor.nl. Als je meer dan 3 motoren wilt verkopen neem dan even contact met ons op via info@ikwileenmotor.nl of op 0224-291255. Wij hebben namelijk meerdere mogelijkheden om jouw motoren nog sneller en volledig automatisch op ikwileenmotor.nl te plaatsen!!

 • Persoonsgegevens
 • fjrigjwwe9r4tbl_faq:faq
  Ikwileenmotor.nl gaat met veel respect om met jouw persoonlijke gegevens en neemt de regels in acht zoals vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Meer informatie over hoe ikwileenmotor.nl omgaat met jouw persoonlijke gegevens kun je terug vinden in onze Privacy Statement.